وسواس در عکاسی!
به دو عکس زیر توجه کنید:
جالب است بدانید که هر دو عکس از یک نقطه و به فاصله زمانی کوتاهی از یکدیگر گرفته شدهاند. اما عواملی عکس دوم را بسیار زیباتر ساختهاند:
۱- به گرفتن یک عکس اکتفا نکنید و حالتهای مختلف و حتی غیرمتعارف را امتحان کنید. کادر افقی و عمودی تنها انتخاب شما نیستند. در عکس دوم قطر عکس در نظر گرفته شده و به تقارن عناصر و توزیع وزن عکس کمک کرده است.
۲- صبور باشید و برای شکار بهترین لحظه منتظر بمانید!
۳- در فرمت RAW عکاسی کنید و ویرایش عکس (Post Processing) را بیاموزید. اولین عکس بدون ویرایش اما عکس دوم در Lightroom ویرایش شده است.
در انتها باید عرض کنم که اگر به عکاسی علاقمند هستید و مطمئن نیستید که باید از کجا شروع کنید پیشنهاد میکنم ویژهنامه رایگان آموزش عکاسی که به قلم بنده حقیر و با همکاری ماهنامه سختافزار نوشته شده است را مطالعه کنید. این ویژهنامه برای افراد مبتدی و تا حدی متوسط در عکاسی بسیار مناسب است.
در این ویژهنامه خواهید خواند:
سرمقاله و فهرست
نکاتی درباره خرید دوربین دیجیتال
چه لنزی برایم مناسب است؟
چگونه یک عکاس خوب بشوم؟
آشنایی با مفاهیم پایه عکاسی
ترکیببندی در عکس
آشنایی با برخی تکنیکهای کاربردی
ویرایش و مدیریت عکس
آموزش کار با Adobe Lightroom
عکسهای خود را کجا منتشر کنیم
راهاندازی فتوبلاگ با Pixelpost
لیست قمیت دوربینهای دیجیتال
عالی بود . مرسی.
سلام آقای عباسی…من این مجله رو دارم مطالعه میکنم…احساس میکنم خیلی از سوالاتمو به جواباشون رسیدم…من عکاس حرفه ای نیستم…تجهیزات حرفه ای هم ندارم.فقط از دوربین ۳٫۲ مگاپیکسلی موبایلم استفاده میکنم…اما خیلی علاقه دارم و تا حدودی تونستم یه سری از عکسهامو که میشه بهشون نیمه حرفه ای گفت جمع آوری کنم…امیدوارم بتونم با کمک این مقاله و مطالب خوب شما عکسهای به یاد موندنی تری بگیرم…خیلی ممنون از زحمات شما…
سلام سایتتون خیلی جالبه.خیلی اتفاقی با سایتتون اشنا شدم.
من دانشجوی رشته عکاسیم.خیلی دوس دارم تو کارم بهترین باشم ولی
از نظر استادام عکسام رو اصول نیست.من سال دیگه می خوام یه نمایشگاه عکس بزارم ولی همش استرس دارم.میشه از شما خواهش کنم بهم کمک کنین که عکسای خاص و تاپ بگیرم؟؟؟؟