معرفى لنز Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

ارتقا و بهبود لنزهاى سرى L به دلیل کیفیت فوق‌العاده‌اى که دارند کار آسانى نیست اما با این وجود Canon توانسته است پس از حدود نه سال عملکرد و کیفیت یکى از محبوب‌ترین لنزهاى سرى L یعنى EF 70-200 f/2.8L IS USM را تا حدى بهبود بخشد. مدل جدید EF 70-200mm f/2.8L IS II USM نام گرفته است که علاوه بر به ارث بردن تمام خصوصیات بارز مدل پیشین طبق ادعاى Canon داراى سرعت بیشتر، عملکرد بهتر و کیفیت اپتیکال بالاتر است. در این لنز یک عدسى fluorite (ماده‌اى که از تغییر رنگ‌هاى طبیعى جلوگیرى مى‌کند) و پنج عدسى UD براى افزایش کیفیت اپتیکال و کاهش اثر chromatic aberration (اعوجاج رنگى – بروز رنگ‌هاى بنفش و آبى در لبه‌هاى سوژه) بکار رفته‌اند. به علاوه حداقل فاصله فوکوس به ۱٫۲ متر کاهش یافته است. اما مسئله مهم استفاده از نسل جدید لرزش‌گیر اپتیکال چهار استاپى برخلاف گونه سه استاپى مدل پیشین است. در عین حال این لنز به گونه‌اى طراحى شده که در برابر گرد و خاک و شرایط جوى نامناسب مقاوم است. البته بد نیست بدانید EF 70-200mm f/2.8L IS II USM نسبت به مدل پیشین بیست گرم سنگین‌تر شده است. هنوز خبرى در مورد قیمت این محصول منتشر نشده اما انتظار مى‌رود در ماه آپریل به بازار آمریکا عرضه شود.

اطلاعات بیشتر

۴ نظر براى “معرفى لنز Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM”

  • سلام سایت و وبلاگ خوبی داری/ از آشنایی با شما خوشحالم
    با نظرتون موافقم FF یه چیز دیگس. تقریبا همشونو تست کردم اما ۷دی خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه و اگه مقایسه کنیم ۵ دی با اون امکانات و قیمت نمی ارزه.
    با سپاس

    [پاسخ]

    احسان پاسخ در تاريخ ۲۶ دی ۱۳۸۸ ۱۲:۵۲ ب.ظ:

    سلام و ممنون. حرف شما کاملاً صحیح هست. سون‌دی خیلی با صرفه‌تر هست.

    [پاسخ]

  • به نظرم اون لنز فوق الاده است ولی در مورد نظر نفر بالایی اصلا موافق نیستم چون ۵d دوربینیه که اکثرا بچه هایی که کار آتلییه انجام میدن به اون نیاز دارن و اصلا ۷d جواب گویی کار آتلیه نیست گلم.

    [پاسخ]

  • Babak:

    دوست عزیز من ابتدا canon 7d خریدم دوربین خیلی خوبیه اما مشک بزرگش فول فریم نبودنش است یعنی برای هر لنز سری L که خریداری کردم مجبور بودم ضریب ۱٫۶ را در نظر بگیرم مثلاً لنز ۲۴-۱۰۵ سری L روی ۷d معادل ۳۸٫۴ – ۱۶۸ می شود که اشکال کمی نیست بهمین دلیل ترجیح دادم دوربین فول فریم ۵d mark II خریداری کنم و به نظرم فوق العاده است و ارزش سرمایه گذاری را قطعاً داره.

    [پاسخ]

نظر بدهيد

*

تبلیغات

Sakhtafzar mag

اخبار سايت
Sakhtafzar magويژه‌نامه رایگان آموزش عکاسی

برای دریافت آخرین مطالب و عکس‌ها در صفحه فیس‌بوک من عضو شوید.

موضوعات
آرشيو ماهانه
خروجى‌هاى آر‌اس‌اس